esmaspäev, 5. mai 2014

Juunis toimub loovhariduse suvekool


16. juunil 2014, kell 10.00-18.00 toimub Tallinna Ülikoolis (Narva mnt 25) ruumis T-410 loovhariduse suvekool "Loovharidus Eesti moodi, II".

Loovhariduse suvekooli eesmärkideks on loovalt õpetamise kogemuste jagamine, õppeainete põhiste loovust arendavate harjutuste koostamine ja enda loovuse avaldumise nautimine.

Kokkusaamisele oodatakse õpetajaid, haridusametnikke, lapsevanemaid ja kõiki lastes loovuse avaldumisest hoolivaid inimesi. Suvekool võiks anda jõudu kõigile – üksteise toetust tunnetades on kergem julgustada ka oma kolleege ja sõpru käivitama koolide juurde loovuse arendamise ringe, loovustunde, ja –päevi.

Päevakava 5. maist kodulehel www.loovharidus.ee.

Teadet soovist osaleda 16. juuni kokkusaamisel ja ettekannete soove loovalt õpetamise kogemustest oodatakse aadressile edah@tlu.ee 1. juuniks. Palun lisage registreerimisel oma õppeaine, milles soovite loovust arendavate harjutuste koostamisel kaasa mõelda.

Suvekooli korraldab loovhariduse nime alla koondunud initsiatiivgrupp, kellele on väga oluline toetada loovuspõhist õpet Eestimaa koolides. Teid kutsuvad: Eda Heinla, Kerttu Soans, Triin Tarn, Helen Kaasik, Marit Kuusk, Evelin Tamm, Aino Kuntsel, Hanna Toom. Üritust toetavad TLÜ Haridusinnovatsiooni keskus ning Haridus- ja Teadusministeerium.

Üritus on tasuta. 

Esimene loovhariduse huviliste kohtumine toimus 8. veebruaril TLÜ-s. Osalesid suurepärased õpetajad, kes hoolivad ja juba tegelevad loovuspõhise õppega. Foto: www.loovharidus.ee.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar